PROCEDURĂ TESTARE SARS-CoV -2 ÎN REGIM CU TAXĂ

 

Începând cu data de 22.07.2021, SCJU Craiova va putea efectua contracost testări rRT-PCR pentru detecția virusului SARS-CoV-2 (COVID 19).

 

Instrucțiuni detaliate despre programare, recoltare și rezultat se găsesc in manualul de utilizare . Un set succint de informații:

 

Programarea în vederea testării se va face până în ziua anterioară recoltării, online, accesând pagina dedicată pcr-scjuc.ro . 

 

Recoltarea se va face conform planificării, între orele 8:15 - 20:00, în spațiul amenajat în fața Policlinicii. Plata (200 RON) se face înaintea recoltării, la Biroul de internări, amplasat în holul central al Ambulatoriului, în intervalul orar 7:00 - 19:00.

 

Sunteți rugați să fiți prezenți cu 15 min înaintea orei programate. La momentul recoltării, trebuie să puteți prezența document de identitate (CI, pașaport, etc), dovada programării (digital), dovada plătii.

 

Neprezentarea la programare duce la anularea acesteia și reluarea procesului de programare online.

 

Rezultatele vor fi emise în cel mult 48 de ore de la momentul recoltării, în limbile română şi/sau engleză, la cerere. Buletinele vor fi transmise la adresa e-mail menționată de către solicitant.

 

Pentru contact vă rugăm să folosiți adresa de e-mail [email protected]